ötletet szeretnék kérni! Tudnátok segíteni?
Figyelt kérdés
van kemény 270 pontom (nem azért, mert hülye vagyok, hanem mert finoman szólva is leszartam az egészet) tehát terveimbe úgy volt hogy nem megyek főiskolára, csináltam egy szakképzőt amitől időközben el is ment a kedvem meg lehetőségem sincs elhelyezkedni, szóval főiskolán nincs valami olyan bekerülési rendszer ami nem pontok alapján megy ? vagy hogy tudnám felhúzni a pontjaimat ?2013. febr. 7. 18:16
1/3 A kérdező kommentje:
tehát, tényleg most ne olyanokat hogy hülye vagyok ennyi ponttal meg ilyenek... tudom hülye voltam hogy nem foglalkoztam vele, de ugyanakkor főiskolai matekba segítek ismerősöknek, meg műszaki rajzba meg ilyenek
2013. febr. 7. 18:18
2/3 anonim válasza:
Akkor dolgozz azon, hogy plusz pontokat szerezz.
Nyelvvizsga, okj-s szakma, emelt érettségi.
3/3 A kérdező kommentje:
szintemelőn gondolkoztam matekból meg egy új tárgyból érettségire az mennyibe kerülne? nyelvvizsga tervbe van :) sehol se találtam árakat a szintemelőre meg ilyenekre
2013. febr. 7. 18:42
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!