Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Bele merjek vágni a továbbtanu...

Bele merjek vágni a továbbtanulásba szerintetek?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

A szitu a következő: Gépészetet tanultam eddig 4 évig, és itt az idő, hogy válasszak mi legyen. Nagyon tetszenek a fősulik, és szerintem fel is vennének de félek attól, hogy kibukom (főleg matekból).

Sose csíptem a matekot, de középsuliban úgy ahogy megbarátkoztam vele (tavaly indult fakultáció is, kis ízelítő a fősuli anyagából pl. delivárás, integrálás stb.. és jó is voltam belőle, kedveltem is), és ha tanulunk is egy anyagot akkor megértem és tudok belőle jó dolgozatot írni.

Viszont most, hogy érettségire készülünk most vettem észre, hogy szinte mindent elfelejtettem. Ránézek egy logaritmusra, vagy bármilyen egyszerűbb dologra, sinusos egyenletre és bepánikolok mert nem tudom hogy kezdjek bele.

Szerintetek kockáztassak, vagy inkább ne?

2013. febr. 3. 19:39
 1/5 anonim ***** válasza:
Az egyetem első félévében sok mindent átfogtok ismételni, úgyhogy én csak bátorítani tudlak:D
2013. febr. 3. 21:05
 2/5 anonim ***** válasza:

szerintem is próbáld meg :)

nyáron még át tudod nézni előtte a dolgokat, de nem is feltétlenül szükséges mert azért egyetemen se úgy van, hogy bemész és akkor mondjad mit tudsz.. :D

2013. febr. 4. 16:31
 3/5 anonim ***** válasza:
Ess neki! Határérték, deriválás, integrálás én is tanultam matekfakton, én is elfelejtettem. Legalábbis azt hittem. Aztán előadáson sorban ugrottak be a dolgok. A prof írta fel a táblára, nekem meg sorban úsztak be a középsulis emlékek. Tudod te azt, csak nem tudod lehívni a memóriából! :-D
2013. febr. 5. 09:23
 4/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a biztatást :)
2013. febr. 6. 20:22
 5/5 anonim ***** válasza:
Ha egyszer meg tudtad tanulni most is menni fog. Mi nem tanultunk semmi ilyesmit, matek fakt sem volt, csak néztem egyetem első óráin, nem sokat értettem meg belőle.(Proginfó)
2013. febr. 7. 05:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!