Melyik mérnöki szakra jelentkezzek, ha eredetileg orvosira szerettem volna menni, de már nem vagyok benne olyan biztos?
Figyelt kérdés
bioszból és fizikából emeltezem2013. febr. 2. 22:35
11/17 anonim válasza:
Mondom az épitészhez kemény rajztudás kell, külön rajzalkalmassági van.
Nem lehet hogy te az épitőmérnökire gondolsz?
12/17 A kérdező kommentje:
nem építészmérnökire gondolok :) A rajztól nem félek, a rajtanárom konkrétan azt mondta, hogy hülye vagyok, ha nem rajzos egyetemre megyek, én grafikusnak lettem teremtve... mondjuk nem tudom, hogy kéne-e gyakorolnom az rajz alkalmasságira, mert ugyan rengeteget rajzolok (potrémegrendelések, festménymegrendelések stb.) de ezek nem perspektivikus rajzok, igazából nem is nagyon tudom, hogy az milyen...
2013. febr. 3. 19:03
13/17 anonim válasza:
Bioszból és kémiából fogok emeltezni.Ugye most vezették be hogy 2 emelt kell,eddig úgy tanultam, hogy elég egy közép kémia, az ment is, mondjuk jobban műveltem,mint egy középre kell az anyagokat,de így nézhetek minden mást át, ami emeltre is kell :D valószínűleg a biosz jobbra fok sikerülni, egy emeltet olyan 80%ra meg tudok írni hálistennek :)
14/17 A kérdező kommentje:
Mi??? Edit, de most melyik szakról beszélsz? Építészmérnökire nem kell két emelt, és a kémia nem is lehet
2013. febr. 5. 15:52
16/17 anonim válasza:
én csak a "02-02 23:43" kommentedben feltett kérdéseidre írtam le a választ :D
17/17 A kérdező kommentje:
jaj, igen, bocsi, utána rájöttem :D :D köszi a választ!
2013. febr. 6. 20:58
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!