Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Mit jelent az, hogy felvételi...

Mit jelent az, hogy felvételi elbeszélgetés?

Figyelt kérdés
8-as vagyok és a gimiben március 2-án lesz felvételi elbeszélgetésem. Ez mit takar? Általános tantervű tehetség gondozóba jelentkeztem...Matek , töri, angol emelt óraszámmal.

2013. jan. 31. 21:55
 1/4 anonim ***** válasza:
Sztem csak általános dolgokat fognak kérdezni, pl h miért épp oda akarsz menni, mi az ami érdekel stb. De próbálj olyat keresni aki már ott tanul és elmondja h neki mi volt.
2013. jan. 31. 22:30
 2/4 anonim ***** válasza:
A barátnőm is ment ilyenre, és ott az általános műveltségre is kíváncsiak voltak, szóval készülj szerintem olyan kérdésekre, hogy mi a kedvenc könyved, és miért (mert ugyebár van kedvenced), és miket mutatnál meg egy külföldi barátodat, ha Magyarországra jönne (itt nem Morrison's a helyes válasz, hanem Hősök tere, Budai vár, Lánchíd és társaik). Nyilván 14 éves vagy, úgyhogy nem fognak nehezeket kérdezni, de ilyesmiken gondolkozz el mindenképp, nehogy ott kelljen dadogva rögtönözni.
2013. febr. 1. 02:05
 3/4 anonim ***** válasza:
Olyan mint egy szóbeli konkrétan. De nagyjából igen, az amit ide leírtak kíváncsiak arra hogy mit tudsz. Általában azokat hívják akiket fel szeretnének venni. :) Nézz utána a sulinak ha például Petőfi Sándorról nevezték el akkor nem árt utána nézni bizony az életének mert azt is kérdezhetik.
2013. febr. 1. 08:51
 4/4 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat!

Munkácsy Mihály a Gimi neve és utána nézek majd az életrajzának. Köszi mégegyszer :)

2013. febr. 3. 01:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!