Egyszerűen nem tudom eldönteni, hogy milyen foglalkozást válasszak. Miért? 19/L
tényleg nem tudom, és annyira el vagyok keseredve.. már nagyjából 10. es korom óta gondolkozok, hogy mire is kéne menni, de még így egy hónappal a jelentkezési határidő előtt sincs fogalmam róla..
és az a baj, hogy nem azért mert semmi nem érdekel, hanem mert szerintem túl álmodozó vagyok, és inkább szeretek olvasni, gondolkozni az életen, meg a szép dolgokon, és nagyon érzékeny is vagyok.. és ezért szívesen mennék mondjuk magyarral kapcsolatos helyre, de aztán rájövök, hogy annyira nem is szeretem a magyart, a verselemzést, stb.. ráadásul matekfaktra járok, meg fizikára..és most jöttem rá, hogy a fizikát utálom, és matekból hiába vagyok nagyon jó, de nem szeretem, nem köt le, nem szeretném az életemet reál irányban leélni..
rajzolni is nagyon szeretek, de hamar elmegy a türelmem, és nem vagyok nagyon precíz, inkább ilyen nagyvonalakban szeretek rajzolni, vagy festeni.. viszont a művészeti egyetemre biztos nem vesznek fel.. így egyszerűen nem tudom mit kezdjek az életemmel.. nem szeretnék egy unalmas, irodában ülő felnőtt lenni, viszont mivel visszahúzódó vagyok, és nem jó a kommunikációs képességem, ezért emberek között sem nagyon tudom elképzelni magam..
ja és azt nem írtam, hogy a vért sem bírom, szóval az orvosi kizárva:D
ha emberekkel kéne foglalkozni, akkor leginkább a gyerekekkel, és az öregekkel tudok kommunikálni, a gyerekek általában szeretnek, jól kijövök velük:)
.. szerintetek mi lenne az ideális foglalkozás nekem? van még valaki ilyen lelkiállapotban?:D én tényleg nem tudom mi legyen:(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!