Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Nehéz a gyógypedagógia nem...

Nehéz a gyógypedagógia nem túl sok biosz tudással?

Figyelt kérdés
Gyógypedagógia szakra nem muszáj biosz érettségi, mert lehet helyette még magyart választani. Bioszból kizárt h érettségizzek, szóval marad a biosz. Második tárgynak pedig majdnem mindent elfogadnak. Nekem valószínűleg angol lesz az. Eddig erős 4es voltam bioszból. Szóval érettségi nélkül ha bejutok a szakra akkor ott ugye lesz majd biosz is...Nehéz lesz különösebb tudás nélkül tartani az iramot?
2009. szept. 2. 20:56
 1/4 anonim válasza:

Mindent megtanítanak ott helyben, de az anatómia az nagyon rázós... sokan kétszer is megbuknak...

De, ha szorgalmas vagy, nem lesz gond, és a többiek is segítenek.

2009. szept. 2. 21:04
 2/4 A kérdező kommentje:
"Bioszból kizárt h érettségizzek, szóval marad a magyar" elírtam bocsi :D
2009. szept. 2. 21:05
 3/4 anonim ***** válasza:
Nyugi mindent meg fognak neked tanítani, de tapasztalatom alapján könnyebb azoknak akik bioszból érettségiztek ,mert már van egy alapműveltségük. Érettségiben sok az emberi anatómia és gyakorlatilag gyógypeden is erre épül a funkcionális anatómia, tehát már van egy alapod amire építkezhetsz. Javaslom ,hogy ha nem is érettségizel ebből érdemes nyáron olvasgatnod egy kis anatómiát, meg mondjuk Atkinson-féle pszicho könyvet, alapozásnak jó, és megkönnyíted vele a saját dolgod.
2009. szept. 2. 22:42
 4/4 anonim válasza:

Szerintem nem volt nehéz az anatómia, de ehet, hogy érdeklődés kérdése.

Igaz, én a szakdolgozatomat is agyi ártalmakból írtam, ami nagyon töményen orvosi.

De amúgy túlélhető :)

A didaktika, kommunikáció, orientációs képességek, meg a motoros, vagy a pszichiátria rész húzósabb :)

2010. máj. 31. 17:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!