BGF turizmus és vendéglátás szakán mi a különbség, ha magyarul vagy németül, angolul tanulom?
Tényleg nem értem ezt a sok besavanyodott ürgét akik ezt a mekit nyomatják folyamatosan
vagy csak egy ilyen kretén van az oldalon és az nyomatja robotba minden ilyen jellegű kérdéshez amit meglát?
Kedves 2. kérdező is tudja, hogy vannak felsőoktatási intézmények, ahol sokak meg vannak győződve róla, hogy ők bizony a legjobb szakra mentek. Sok a sznob. Persze tisztelet a kivételnek. :)
Te amúgy tudsz a kérdésre valamit válaszolni, csak ha már itt vagyunk? :D Az egyetértést köszi, de válasz se jönne rosszul. :)
Bocsi de nem tudok csak ennyire futotta:D
emeld ki:)
Szia! Én ide járok a KVIK-re, 2.éves vagyok turizmus-vendéglátás szakon és szívesen felvilágosítalak téged, ha akarod.
Hát sok minden a különbség: 1. csak a Markó utcában lesznek az óráid ha idegennyelven tanulod, 2. nagyrészt tök más tanáraid lesznek, ha érdekelnek a részletek, írj nekem. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!