Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Milyen tanfolyamokat végezhete...

Milyen tanfolyamokat végezhetek el 15 évesen? 8 általános megvan, gimibe járok.

Figyelt kérdés
2009. szept. 2. 13:57
 1/3 anonim ***** válasza:
lehetőségeid szinte végtelenek, válassz olyat ami érdekel
2009. szept. 5. 01:46
 2/3 A kérdező kommentje:
DE lécci írjatok példákat... én amikor néztem, mind ott volt, hogy a korhatár 18 év.. nem tánctanfolyamra vagy hasonlóra gondolok...
2009. szept. 9. 22:38
 3/3 anonim ***** válasza:
Ha az OKJ-s és társaira gondolsz, illetve eleve olyan tanfolyamot szeretnél tanulni, amiben dolgozni is tudnál, legtöbbje érettségihez és 18. életév betöltéséhez kötött. Így 15 évesen nem nagyon tudsz mit elvégezni, vannak olyanok amik 16. életév betöltésével elvégezhetők, de ha jól tudom ezek szakmunkás képzők, tehát vagy érettségire mész vagy szakmunkás képzőbe a kettőt együtt nem lehet.
2009. szept. 10. 09:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!