Hogy lehet 400 pont fölött elérni a ponthatárt?
A netezés helyett inkább tanulj. Aztán akkor még 450 pontot is össze lehet szedni.
ÉS hogy nyelvvizsga nélkül?:) SEHOGY! Arra meg nekem nincsen pénzem...:( Sajnos...
Egyébként szín ötös vagyok (kivéve angol négyes), egésznap a régi érettségiket írom (egyéni tanrenden tanulok), és irodalom: 95% jött ki, Matek 91% töri 88%
De lehet, hogy én vagyok félretájékozott, annyira új nekem ez az egyetem dolog... 2 év alatt tettem le a gimit, és egyáltalán nem gondoltam erre, tudomtudom jókor kapok észbe... :/
17 vagyok egyébként.
Duplázásról hallottál már?
Írsz két 75% feletti emelt érettségit és máris 400 pont felett leszel. Egyébként meg a nyelvvizsga a diplomához is kell.
Duplázással úgy tudsz számolni, hogy 2 érettségi eredményt összeadod és ezt megszorzod kettővel és hozzáadod a pluszpontokat. Pl 80%os közép és 90%os emelt van, akkor (80+90)*2=340+50 (emeltért) ==) 440 pont.
Ha még mindig nem megy, akkor azt mondom, hogy nem neked való a felsőoktatás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!