Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Hol tudom megnézni, hogy hol...

Hol tudom megnézni, hogy hol és milyen keresztféléves képzéseket indítanak jövőre?

Figyelt kérdés
NYME-EMK-on szeretnék természetvédelmi mérnöknek tanulni, minél kevesebb kihagyással. Mert lehet nem indul a szakirányom idén. Jó lenne, ha csak fél évet kéne várnom. Remélem tud valaki segíteni! Linket is küldhettek, nagyon örülnék neki! :)
2009. szept. 1. 14:51
 1/3 anonim ***** válasza:
A felvi.hu-t figyeld, még nem rakták fel, sztem két-három héten belül fent lesz a kínálat!
2009. szept. 2. 12:05
 2/3 anonim ***** válasza:
Erről(keresztféléves képzés)lesz/van könyv?
2009. szept. 2. 22:41
 3/3 anonim válasza:

Az egyetem honlapján is láttam erről infót, de az most nem működött, egyébként

www.nyme.hu

Itt kiválasztod az Erdőmérnöki Kart és ott virított hogy mennyi ideig lehet jelentkezni, meg gondolom minden más is...

Ami viszont működik:

[link]

2009. okt. 24. 11:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!