Ezt fel kell tüntetni a jelentkezési lapon az államilag támogatott féléveknél?
Figyelt kérdés
Elvégeztem egy 2 éves felsőfokú OKJ szakképesítést, de nem főiskolán, hanem egy szakképző intézményben. Nem hallgatói, hanem tanulói jogviszonyom volt. Tavaly jelenteztem egy egyetemre, idén újra mepróbálnám, és úgy emlékszem, hogy a jelentkezési lapon fel kell tüntetni az elhasznált államilag támogatott félévek számát. Azt szeretném kérdezni, hogy ez abba beleszámít? Nem vagyok ezzel teljesen tisztában, viszont valahol mintha azt olvastam volna, hogy ilyen esetben megmarad a 12 államilag támogatott félévem. Így van, vagy rosszul tudom?2013. jan. 25. 10:50
1/1 anonim válasza:
Ez nem számít bele, mivel az közoktatásban végezted el a szakképzést.
Akkor számítana bele, ha felsőoktatásban végezted volna, tehát pl. egyetemen, vagy főiskolán.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!