Ha most kezdenéd a főiskolát, milyen szakon tanulnál?
Figyelt kérdés
2013. jan. 22. 18:03
1/10 anonim válasza:
Gépész vagy mechatronikai mérnök.
2/10 anonim válasza:
Gépészmérnök vagy villamosmérnök.
3/10 anonim válasza:
Építőmérnök, energetikai mérnök, közlekedésmérnök vagy a MOME-n valami, vagy ipari termék- és formatervező mérnök.
Ha most kezdeném a KÖZÉPSULIT, mindent másképpen csinálnék!!
4/10 A kérdező kommentje:
utolsó, megkérdezhetem,hogy mit tanulsz?
2013. jan. 22. 21:41
6/10 A kérdező kommentje:
Azért mert írtad,hogy ha újrakezdhetnéd a középsulit mindent másképp csinálnál. Meg felsoroltad azokat a bizonyos szakokat, ebből arra következtettem,hogy biztos nem azt tanulod most, amit szerettél volna, de lehet,hogy tévedek. A környezetmérnök szak mit takar? érdekesnek hangzik.
2013. jan. 22. 23:02
7/10 anonim válasza:
Hát konkrétan a gyárszalag melletti három műszakot takarja... Előtte egy lelki összeomlást, mikor rájössz, hogy ezt hiába tanulod...
8/10 A kérdező kommentje:
de már elvégezted? és nem sikerült elhelyezkedned vele? csak azért érdekel mert én is nézegettem ezt a szakot
2013. jan. 23. 11:07
9/10 anonim válasza:
Nem végeztem el, viszont beszéltem olyanokkal, akik igen.
Ne nézegesd, borzalmas. Már harmadévesek között nemigen látsz olyat, aki pozitívan nyilatkozna róla.
10/10 A kérdező kommentje:
köszi a választ
2013. jan. 23. 13:40
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!