IPARI TERMÉK- ÉS FORMATERVEZŐ mérnökit hol a legjobb tanulni?
Figyelt kérdés
Arra volnék kíváncsi, hogy azokon az egyetemeken ahol ilyet tanítanak azok közül melyiket ajánlanátok.2013. jan. 20. 18:44
2/5 anonim válasza:
Mi a konkrét célod?
Mert szerintem OE, de ez attól is függ, mi érdekel. :P
Autók dizájnját nem fogod tervezni, ha az OE-re jössz, pl, de amúgy jó.
3/5 A kérdező kommentje:
Hát konkrétan még nem alakult ki bennem hogy pontosan mit szeretnék csinálni a szakon belül, gondoltam majd ha elkezdem tanulni akkor kiforr a dolog. De az biztos hogy ez az autós dolog érdekel.
2013. jan. 20. 19:44
4/5 anonim válasza:
Akkor ne az OE-re gyere.
Nem arra a szakra járok, csak arra a karra, és állítólag főleg divattervezők.
De láttam kiállítást, dohányzóasztaltól kezdve könyvespolcig sokfélét terveztek, és tök jókat.
5/5 A kérdező kommentje:
Éppenséggel érdekel a divat is, csak mondjuk a munkáséletben nem hiszem hogy ez olyan keresett lenne. Mellesleg nagyon szépen köszönöm a válaszaidat.
2013. jan. 20. 19:51
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!