Szerintetek mennyi esélyem van bekerülni a szegedi Deák Ferenc Gimnáziumba? Bővebben lent.
Figyelt kérdés
Idén felvételizek. A gyakorló felvételik amiket írtam kb olyanok szoktak lenni, hogy a matek az 60%, a magyar meg 70% vagy 80%. Az Arany János Általános Iskolába járok, nemtudom hogy felvennének-e a deákba. A hozott pontjaim azok 50/44 lesznek.Az osztályfőnököm erősít meg minden hogy biztos bekerülünk, mert mi nagyon jó angolos osztály vagyunk, meg hogy már szinte középfokú angol tudásunk van. Véleményt légyszi, hogy szerintetek felvesznek-e a deák kéttannyelvűre vagy a spec. angolra!2013. jan. 17. 18:39
1/4 anonim válasza:
Ha hasonlóan eredményes leszel a felvételin, mint a próbákon az nagyon jó! De igazán a szóbeli fog számítani, tedd oda magad rendesen! :) Sok sikert! Én a kéttannyelvűt ajánlom, remek lehetőség, akár az USAba is kijuthatsz egy fél évre. 4 éven belül lesz egy felsőfokú nyelvvizsgád, ami nagyon fontos továbbtanulás szempontjából is. Az angol tanárok és lektorok nagyon jók. :)
Én is ide járok (csak én nemzetközi tanulmányos vagyok), idén végzek.
2/4 A kérdező kommentje:
Köszi a bíztatást! A matekom 60% minimum, a magyar pedig 75-80% lett :D Szerintem nehéz volt idén a matek. :S Remélem felvesznek. Nem tudod véletlen hogy minimum hány pontosnak kéne lennie a szóbelimnek hogy felvegyenek spec.angolra vagy kéttanra?
2013. jan. 20. 08:31
3/4 anonim válasza:
Na, felvettek? :) (én is oda megyek,spec. angolra)
4/4 A kérdező kommentje:
Szia, csak most léptem be azóta ide újra xd igen felvettek, most másodikos vagyok és kéttanon:D
2014. okt. 3. 19:07
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!