Óvónőképzőt nehéz elvégezni? Mármint úgy értem, hogy el lehet, a megadott időn belül (6 félév) végezni?
Tudom,hogy sokat hallani arról,hogy talán még ez az egyik "legkönnyebbnek" mondott szak, és ,hogy nem egy mérnöki.Meg azt is tudom ,hogy sokan lenézik ,de ez engem már nem is érdekelne. Viszont sok embertől hallottam már,hogy nagyon érdekelte őket az adott dolog,amit egyetemen/főiskolán tanultak,de rá kellett jönniük ,hogy örülnek ,ha éppen kettessel átcsússzanak. Még,ha tényleg nagyon sokat is tanultak rá.
Azért kérdezem ezt ,mert én tényleg nagyon szeretnék óvónő lenni ,csak valószínűleg csak fizetősre fogok tudni menni,és örülök,ha a 6félévet kitudjuk köhögni ,nemhogy még ,ha ne adj Isten meg is bukok ,és akkor ugye újra ki kell fizetni a félévet... :S
köszönöm előre is!!
hú... most megijedtem kicsit :O
akkor el sem fogják fogadni most februárban a jelentkezést ,ha nyárig leérettségizek újra ??
de tavaly már jelentkeztem ,,és elfogadni elfogadták ,csak mikor elbírálták nyáron ,akkor utasítottak ugye vissza ,mert kevés volt a pontom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!