A héten felvételizek. Tudtok olyan tanácsot adni ami személyes tapasztalatból ered? Főleg nem rég felvételizőket kérdek, de bárki segítségét szívesen veszem. : ) 13/L
Figyelt kérdés
2013. jan. 14. 18:34
1/6 anonim válasza:
Én is szombaton felvételizek. De konkrétan mire vagy kíváncsi, az idegesség kezelésére? vagy mire?
2/6 anonim válasza:
Hidd el, nincs miért aggódni, ha előtte készültél valamennyit. Én már 5 éve csináltam, emlékszem mennyire izgultam, azóta meg rájöttem, hogy semmi értelme nem volt. :D Szépen, okosan, megfontoltan és nyugodtan. :)
3/6 A kérdező kommentje:
Nem vagyok stresszes. Pl arra gondoltam,h ti milyen kajákat vittetek és az,h jól esett-e? Jobban tudtál tőle koncentrálni.. ilyesmik :)
2013. jan. 14. 21:12
4/6 anonim válasza:
egy szelet csoki azt mondják jól jön:) amúgy az alma is felfrissít:)
5/6 anonim válasza:
Én is szombaton írom, és eléggé izgulok. Nekünk a tanáraink azt mondták, hogy péntek este már ne számítógépezzünk, ne hallgassunk kemény zenét, hanem inkább olvassunk, és olyan zenét válasszunk amire relaxálni lehet. Szombaton mindenképp reggelizz, hogy jobban tudj koncentrálni, és vigyél szőlőcukrot meg csokit! Én péntek délelőtt szerintem még egyszer átnézem hogy egy-egy feladatot hogy kell megoldani. Próbálj meg nem izgulni, gondolj arra hogy gyakoroltál, és sikerülni fog ( tudom hogy nehéz nem izgulni de próbálj ne rágörcsölni! én is megpróbálom) Sok sikert!
6/6 A kérdező kommentje:
Köszi. Neked is! :)
2013. jan. 17. 06:23
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!