Még csak 12 éves vagyok és teljesen fogalmam sincs, mit szeretnék csinálni. Mit tegyek?
Figyelt kérdés
Kitűnő tanuló vagyok és érdekel a földrajz.Ennyit tudok...sajnos...Valaki esetleg tudna ajánlani nekem valamilyen jól kereső szakot?? Mindenki azt mondja hogy van még időm,de én úgy érzem,hogy nincs,,2013. jan. 13. 19:54
1/3 anonim válasza:
12 évesen pedig még rengeteg időd van, hidd el, hogy mire eljutsz a választásig, addig legalább 3 alkalommal megváltoztatod a céljaidat. :-)
Most ne ezzel foglalkozz, hanem folytasd tovább ilyen szuperül a tanulást!
2/3 anonim válasza:
Ne legyél már hülye könyörgöm, 12 éves vagy... Még ki se jrátad az általánost. Mire oda jutsz, hogy egyetemet válassz, addig 600x átalakítják még a felsoktatást plusz az egy oktatási rendszert, meg most melyik ujjunkból szopjuk elő, hogy mire ott végzel, mi lesz hiányszakma. Ne rinyálj már annyit... Ami biztos, hogy földrajzzal semmire nem mész, inkább tanulj többet matekra, fizikára például.
3/3 anonim válasza:
Uristeeeen :D 12 evesen kb azt se tudtam, hogy mi az az egyetem :D 312szer atalakulhat meg az erdeklodesi köröd.. 12 evesen csillagasz akartam lenni :D 20 eves vagyok es csak most jottem ra, hogy mi akarok lenni. Eddig semmi otletem nem volt, kb semmi nem erdekelt, es mar 2 eve leerettsegiztem, nekem inkabb lett volna okom a ketsegbeesesre :D 20 eves koromra jottem ra, hogy jogasz szeretnek lenni :) meg ne gondolkodj ezen, inkabb elvezd, amig ennyi idos vagy, nincs semmi gondod, egyszer visszasirod a 12 eves korodat :) ha felvetelizel majd, menj egy jo gimibe es ott meg boven lesz idod kitalalni, hogy mi szeretnel lenni ! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!