Mit csináljak? ( totális össze zavarodság)
Jövőre kell felvennem a faktokat és kétségbe vagyok esve..
Eddig úgy volt Biológia,Kémia faktos leszek, de totál elbizonytalanodtam mivel biológiára szerettem volna menni de annyian írják hogy mennyire nehéz (ami nem zavar mivel legalább van kihívása:) viszont hogy szinte nem lehet elhelyezkedni vele.. Az orvosin is gondolkodtam de én szívesebben tanulnék bioszon.:) Reál beállítottságú vagyok.
Biológia,Kémia,Fizika,Matek mennek.:) infó is de azt nem szeretem annyira meg a fizikát se annyira.:)Mit gondoltok?
Előre is köszönöm.:)
Szia! Most megosztom veled az életfilozófiámat, ami talán egy icipicit segít. :) Én is még csak az élet elején járok, ezért a tapasztalataim elég közhelyesek, de rám mégis elemi erővel hatottak, amikor tényleg megtapasztaltam őket, nem pedig csak történetekből hallottam, h milyen a világ. Én eddig úgy látom: hiába van egy terved, az élet ezerféleképpen cseszheti azt el. Kitalálhatod h ezt és ezt tanulom, mert erre van kereslet, biztos állás, átlagon felüli fizetés (azért felüli, mert az "átlag" már-már megalázóan alacsony), tanulás mellett még bulizni is tudsz, találsz párt magadnak, óó igen és ha ilyen munkakörben helyezkedek el, akkor vállalhatok 3 gyermeket stb. stb... Minden terved összedőlhet! Valóban nehéz elvégezni a szakot és valóban nehéz elhelyezkedni, de ez még nagyon sok más szakra is igaz! Tanuld azt, amit szeretnél, mert ha a biztosnak hitt B terved sem váltja be a reményeket (amire Mo-n nagy az esély), ak még azt sem mondhatod el h mindent megtettél az álmodért. És külföldön sincs kolbászból a kerítés...
Én most az ELTE-n vok biosz alapszakon, és valóban nehéz, ha kíváncsi vagy írj privit és megpróbálok válaszolni a kérdéseidre. ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!