Mit gondoltok a Budapesti Osztrák Iskoláról?
Mondjuk a 4,7-tel sem csodálkozom, hogy felvettek.:)Ezek szerint nem volt túljelentkezés? Vagy pár nap alatt el tudták dönteni az eredményt? Milyenek voltak a többiek? Milyen benyomást szereztél? Tehát az előkészítőbe mész.... Miért választottad ezt az iskolát? Nem is gondolkodtál állami iskolán? Mondjuk egy jó kéttannyelvűn? Persze nyilván az anyagi lehetőségeid adottak ahhoz, hogy ezt a tandíjas sulit kifizessed.(vagyis a szüleid), de ilyen eredménnyel bárhova felvennének szerintem. Csak az előkészítőt szeretnéd itt elvégezni, vagy itt szeretnél érettségizni?
Bocs a sok kérdésért, de te vagy az első és egyetlen eddig, aki már szerzett tapasztalatot a sulival kapcsolatban.
Még egyszer gratulálok!!
Nagyon örülök nektek!:))
Rengeteg kérdésem lenne még, de köszönöm az eddigi válaszokat is.
Mivel nem írtatok ki neveket,így nem tudom, hogy szólítsalak meg benneteket külön-külön .:( Így sorban írom.
Az indokokat már értem nagyjából, de gondolom van más is. Miért a német nyelv? Ha nulladikba mész, akkor az azt jelenti, hogy eddig nem is tanultál németet? Akkor eddig angol volt, vagy más? Nem lesznek előnyben azok, akik már tudnak valamennyit? Vagy lehet tényleg a nulláról kezdeni? Az én fiam 3 éves kora óta angolt tanul, és az jó is megy neki, a németet most kezdte, de nem sok remény van rá, hogy meg is tanul az iskolában, mert csak fakultációban van a német, ami=0. Mi azért gondoltunk a német erősítésére(az angol megtartása mellett), mert a német nyelvterület mégiscsak közelebb van, és a későbbiekben akár a tanulás, akár a munka miatt szerintem nagyon fontos. De lényeges lenne az is, hogy az angol oktatás is kiváló legyen az iskolában, mert angol nélkül meg már nem lehet élni szerintem.
Megkérdezhetem, hogy hányadikos vagy az iskolában? Messze még az érettségi? Nagyon jó, ha valaki ennyi jót mond az iskolájáról.:) Az én fiam is inkább reál beállítottságú, nagyon jó kapcsolat teremtő, úgyhogy nem féltem semmilyen közösségben.Amikor megnéztem a sulit, én is csupa jó arcot láttam.:) Ezek szerint nem kell attól félnem, hogy az angollal lemarad a német miatt? Mert ez volt az egyik félelmem. Szeretném, ha az érettségiig legalább ezt a 2 nyelvet-ha nem is tökéletesen-, de nagyon jól beszélné. Úgy hogy akár legyen módja külföldön is tanulni, ha éppen azt szeretné.Milyen nyelvek vannak még, és hány óra van egy héten pl. angol?
Milyen sportra van lehetőség az iskolában?
Még az anyagiakról lenne annyi kérdésem, hogy a tandíj úgy tudom most olyan 4-500ezerFt/tanév. Ezen kívül van-e olyan jelentős kiadás még, amivel számolni kell?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!