Ceglédi Kossuth Lajos gimnázium, nem túl jó matekkal?
Figyelt kérdés
A Kossuth gimi szerintem egy jó iskola, elsőnek szeretném megjelölni, jövőhéten felvételizek. Humán beállítottságú vagyok. könnyen tanulok meg dolgokat de a matekkal ez nem így van. mindenből 5 vagyok , kivéve matek mert abból 4-es de szerintem a tudásom nem ér annyit.. Csak jóindulatú a tanárom, de érzem hogy béna vagyok.. szóval félek hogy a gimibe elvéreznék matekból. :/ egyébként szívesen várom a vèleményeket az iskoláról, tanacsokat. köszönöm :)2013. jan. 9. 18:05
11/16 anonim válasza:
Naaaaaaaaaa. ki lesz évfolyam/osztálytársam? :D
12/16 anonim válasza:
Skacook megy közületek valaki jövőre 4 évfolyamos emelt németre?:)
13/16 anonim válasza:
én angolra megyek. :D De emelt angol és német egy osztály lesz. :DD
14/16 anonim válasza:
És én éppen a németre megyek:)
15/16 anonim válasza:
Remélem felvettek :)
én is elég sz@r matekkal voltam,végülis 29 pontos lett. a matekom, összesen 66 pontom volt,91.helyről felvettek :) (szintén Cegléd, Kossuth Gimi). Nem tudom melyik osztályba jársz, azt hiszem 10.-es vagy most :) Nem annyira genyók a tancsik,de ha Majort kaptad matekra vagy Gusztit az szívás, ők rosszak,a többi nagyon jó :)
16/16 anonim válasza:
Én a Majort szerettem csak most elvették tőlünk, mert nyugdíjas lett vagy micsoda... 3-4es közötti jegyem felhoztam vele 4-5ös közöttire.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!