Szerintetek ma Magyarországon mi az a három diploma, amit "kár megszerezni"?
Kíváncsi vagyok,hogy szerintetek melyik a HÁROM "leghaszontalanabb".
Mit sorolnál a legelső három helyre, tehát amit mindenképpen érdemes megszerezni?
Köszönöm válaszotokat!
u.i. nem a továbbtanulásom céljából, hanem csak kíváncsiságból kérdezem!
Villamosmérnök, épíTŐmérnök (nem építész), gépészmérnök, vegyészmérnök, gyógyszerész, orvos, állatorvos, közlekedésmérnök, járműmérnök. Ezeken nincs túlképzés és ahogy tudom, mindig kell belőlük, aki elvégzi, és normálisan, azt keresik.
Ja, 3: hát nem tudom... talán villamosmérnök, építőmérnök, közlekedésmérnök a 3 dobogós. Az egészségügyiek nehezen indulnak be és sokszor kidolgozod a beled, így azokat dobogón kívülre raknám.
A túlképzéses, mindenhez értesz, de semmihez se igazán szakokat meg a legkevésbé érdemes.
Környezettan, környezetmérnöki, andragógia, szabad bölcsészet meg mit tudom én...
kommunikáció és média
turizmus vendéglátás
szabad bölcsészet
Mérnöki, orvosi, gyógyszerészi diplomák igen keresettek.
A leghaszontalanabbak - nem feltétlenül legkönnyebbek, csak amikkel semmit nem tudsz kezdeni: kommunikáció és médiatudomány, andragógia, klasszika-filológia, esztétika, szabad bölcsészet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!