Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Biológia felvételihez miből...

Biológia felvételihez miből érettségizzek?

Figyelt kérdés
Jövőre szeretnék a Szegedi Egyetem biológia, levelező szakra menni.Biológus szeretnék lenni. Én még 2001-ben érettségiztem. Lehetőség van arra,hogy az akkori biológia érettségi jegyemet beszámíttatom,tehát abból nem megyek még egyszer, plusz informatikából teszek érettségi vizsgát jövőre,mivel abból még nincsen, s ennek a két tantárgynak a kétszeresét számoltatom bele a felvételibe, a középiskolai tanulmányaimat pedig nem. Nem értem annyira ezt az új rendszert, ezért is kérdezem. Előre is köszönöm!
2009. aug. 27. 14:06
 1/1 anonim ***** válasza:

kettőt kell választani: biológia v. fizika v. földrajz v. informatika v. kémia v. matematika v. természettudomány v. szakmai előkészítő tárgy

Mivel ebből neked van bioszból is matekból is és infóból is lesz, igy nem kell mar semmibol erettsegizned (max javitot, ha nincs eleg pontod), ha eeg jo lett a matekod, akkor infóbol is felesleges. Az atszamitast megtalalod az okm honlapjan, a pontszamitast pedig a felvi.hu-n.

2009. aug. 27. 17:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!