Biológia érettségi utólag?
Én is utólag érettségiztem két tárgyból, szintén a felvételi miatt. Igazából nem bonyolult a dolog, fel kell keresni a helyi oktatási hivatalt. Ott kitöltetnek veled egy lapot, és az om.hu-n figyeled az eseményeket. Megnevezheted az iskolát is ahol érettségizni szeretnél.
Ebben az esetben az oktatási minisztérium fog neked a szóbelire témaköröket megadni. (én nem ezt csinálnám a helyedben- ezen is voltam egy informatika érettségi miatt)
Valójában az egész érettségit elintézheted egy oktatási intézmény keretein belül. Ez a jobbik választás, én így csináltam egy töri és egy magyar érettségit.
Bemész a kiszemelt iskolába és ott megkeresed a titkárságot (pl. a régi sulidat, ahol ismered a tanárokat). Minden el fognak mondani neked. Nem annyira bonyolult az egész.
Ez azért jobb, mert itt nem nagy témaköröket ad a tanár, hanem tételeket.
Mindkét esetben érdemes megkérdezni, ki lesz a vizsgáztató tanár és eljárni hozzá magánórára (pénz igaz, de megéri:)
Köszi a választ. :)
Az engem is érdekelne, hogy kell-e valamennyit fizetni?!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!