Hová menjek továbbtanulni? Tovább. ->
Most leszek 8.osztályos és most esedékes hogy "Hova menjek továbbtanulni"...
Én Győrben,vagy Tatabányán szeretnék egy jó sulit,ahol jók a tanárok,jó a közösségi élet és jól tanítanak...
Gimnázium, és Kollágium is szóba jöhet...
Remélem tudtok pár jó iskolát...
Győrben már csak három gimnázium van: Révai, Kazinczy, Krúdy
Tatabányán én csak a Bárdosiról hallottam, bár biztos van több...
Mennyire vagy jó tanuló? Milyen lett az évvégid, milyen tantárgyak érdekelnek?
Évvégén öt 4-esem lett többi 5-ös...
Hát érdekel a töri és a földrajz meg talán a matek...
Ha érdekel a matek, akkor mindenképpen reálra menj, egy reál diplomával többre mész mint egy humánnal.
Amúgy a Krúdyt ajánlom. Menj el majd nyílt napra.
Tatabányán nem tudok gimit, de Tatán van az Eötvös, amiről azt hallottam, hogy nagyon jó suli, csak nem túl nagy a híre, ami sajnos a mai világban számít. =(
Ezért inkább Győrt ajánlom, onnan is főleg a Krúdyról tok nyilatkozni, mert már a 4-dik évemet húzom le ott. A többit annyira nem ismerem. Amúgy a Krúdy szerintem elég jó suli. Egyre nagyobb a híre is. Rengetek program van. A suliközösség is nagyon jó, és ha megfelelő tanárokat fogsz ki, akkor nagyon jól fogod érezni magad. (nem reklámozni akarom a sulit, ez csak az én véleményem).
A kedvelt tantárgyaid alapján szerintem is a reál szak való neked, de sajnos arról nem tudok sokat, mert én humános vagyok.
Gyere Győrbe:D
Szent-Györgyi(egészségügyis)
Jókai Mór
Pállfy
Kazinczy
Krúdy(vendéglátós-idegenforgalmis)
Czuczor Gergely(hites)
Hild József(építőipari)
Révai(ez azt mondják nagyon kemény,ide jó tanulók mennek,de közülük is csak a legstréberebbek)
Ha szakiskolát akarsz:
Gábor László
Krúdy(szakközép is van,szakiskola is van,gimnázium is van)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!