Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Hová menjek továbbtanulni?...

Hová menjek továbbtanulni? Tovább. ->

Figyelt kérdés

Most leszek 8.osztályos és most esedékes hogy "Hova menjek továbbtanulni"...

Én Győrben,vagy Tatabányán szeretnék egy jó sulit,ahol jók a tanárok,jó a közösségi élet és jól tanítanak...

Gimnázium, és Kollágium is szóba jöhet...

Remélem tudtok pár jó iskolát...

2009. aug. 26. 20:34
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Győrben már csak három gimnázium van: Révai, Kazinczy, Krúdy

Tatabányán én csak a Bárdosiról hallottam, bár biztos van több...

Mennyire vagy jó tanuló? Milyen lett az évvégid, milyen tantárgyak érdekelnek?

2009. aug. 26. 20:50
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Bárdos, nem Bárdosi. :)
2009. aug. 26. 20:51
 3/6 A kérdező kommentje:

Évvégén öt 4-esem lett többi 5-ös...

Hát érdekel a töri és a földrajz meg talán a matek...

2009. aug. 28. 10:18
 4/6 anonim ***** válasza:

Ha érdekel a matek, akkor mindenképpen reálra menj, egy reál diplomával többre mész mint egy humánnal.

Amúgy a Krúdyt ajánlom. Menj el majd nyílt napra.

2009. aug. 28. 17:47
 5/6 anonim ***** válasza:

Tatabányán nem tudok gimit, de Tatán van az Eötvös, amiről azt hallottam, hogy nagyon jó suli, csak nem túl nagy a híre, ami sajnos a mai világban számít. =(

Ezért inkább Győrt ajánlom, onnan is főleg a Krúdyról tok nyilatkozni, mert már a 4-dik évemet húzom le ott. A többit annyira nem ismerem. Amúgy a Krúdy szerintem elég jó suli. Egyre nagyobb a híre is. Rengetek program van. A suliközösség is nagyon jó, és ha megfelelő tanárokat fogsz ki, akkor nagyon jól fogod érezni magad. (nem reklámozni akarom a sulit, ez csak az én véleményem).

A kedvelt tantárgyaid alapján szerintem is a reál szak való neked, de sajnos arról nem tudok sokat, mert én humános vagyok.

2009. nov. 14. 13:27
 6/6 anonim ***** válasza:

Gyere Győrbe:D

Szent-Györgyi(egészségügyis)

Jókai Mór

Pállfy

Kazinczy

Krúdy(vendéglátós-idegenforgalmis)

Czuczor Gergely(hites)

Hild József(építőipari)

Révai(ez azt mondják nagyon kemény,ide jó tanulók mennek,de közülük is csak a legstréberebbek)

Ha szakiskolát akarsz:

Gábor László

Krúdy(szakközép is van,szakiskola is van,gimnázium is van)

2009. nov. 28. 20:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!