Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Mennyire nehéz bejutni a MOME...

Mennyire nehéz bejutni a MOME fényképészeti szakára, és milyen nehéz ha már bejutottál?

Figyelt kérdés

Gondolkodom rajta, hogy oda íratkozom, de nem igazán tudom mik a követelmények. Olvastam, hogy van alkalmassági és gyakorlati vizsga, és azt is, hogy nem nézik az érettségi pontszámod, hanem ezek a vizsgák alapján vesznek fel. Ennél többet nemigen tudok. Jól jönne pár tapasztalatot hallani :)

Még mielőtt megkérdeznétek, 2-3 éve kezdett el érdekelni a fényképezés. Nincs is szinte semmi más ami érdekelne (gimibe járok és a sulis tantárgyak közül semmi sem fog meg), ezért nagyon szeretnék bejutni a MOME-ra.

2013. jan. 4. 10:08
 1/2 anonim ***** válasza:
Úgy tudom, hogy népszerű képzés, nem kevés a jelentkező, viszont nem vesznek fel sok embert, így elég nehéz bejutni. Van olyan ismerősöm, aki szintén fog oda felvételizni idén.
2013. jan. 10. 14:37
 2/2 Deppentreff21 válasza:
Tudnál esetleg fotókat mutatni? Ugyan ebben a helyzetben vagyok- a fotózáson kívül nem érdekel semmi a sulis tantárgyak közül. Viszont a MOME... A rajztanárom szerint 1 az öthöz, hogy bejutok, pedig sokan dicsérnek. No igen, a másik dolog pedig az, hogy nem hallottam még igazi fotós véleményét a képeimet illetően. Te hogy vagy ezzel?
2013. jan. 20. 15:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!