Mesterképzésen lehet párhuzamos képzésben részt venni?
Figyelt kérdés
Két diplomám már van, az egyikből most csinálom a mesterképzést államin, első féléves vagyok. Ha most jelentkezem a második szakom mesterképzésére, akkor tanulhatok ingyen? Vannak még állami féléveim, mert költségesen szereztem az alapdiplomákat. Hol találhatok erre vonatkozólag valami leírást?2013. jan. 3. 13:16
1/2 anonim válasza:
FElsőoktatásban összesen 14 félévet támogat az állam,ebből 9 az alapképzésben 5 a mesterképzésben.Ez kötött nem kombinálható, sajnos. Tehát ha utána számolsz egy féléved van +ba a második diplomához, azaz 3at igy is ki kell fizetni.
2/2 A kérdező kommentje:
Úgy tudtam, hogy 12 félévet támogat az állam, és nincsen megbontva BSc-re és MSc-re, majd még jobban utánanézek. Köszönöm a válaszodat.
2013. jan. 7. 22:14
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!