Babits vagy Könyves?
Könyves. A Babitsban nyilvánosan isznak a gyerekek az iskolában és nem kapnak érte semmit! Te jó ég! A többit ne is említsem! A Könyvesben volt egypár balhé, de a Babits süllyed... Ha mázlid van, nem vesznek fel oda.
A Könyvesben nagyon jó az oktatás, a közösségi élet.
Tévedsz kedves harmadik! ;)
Teljesen függetlenül írom válaszom, mivel szeptembertől máshova fogok járni, ami bőven túlszárnyalja ezt a két gimnáziumot.
Babitsba jár a bátyám és megbotránkozva mesélte az osztálykarácsonyon történtek. Régebben én is a Babitsba szerettem volna menni, de amíg előkészítőre jártam sok mindent megismertem az ottani életről. És, hát...
A Könyves. Régen, miután leírta magát a Babits előttem, a Könyves volt a célponton. Volt egypár balhé, de nagyon megfogott, hogy, amint feltettem egy kérdés "milyen a Könyves?" címmel, azonnal záporoztak rá a közvetlen, kedves válaszok. Az oktatást ne is említsem, mivel előbbre jár a Babitsnál jóval. :)
Persze, nem tagadom: voltak a Babitsnak jó évei. De azokat is csak annak az igazgatónak köszönheti, aki a Könyvesből jött át fizetésemelés reményében.
Igen, még zengnek ódák a Babitsról, mert mindenki a régit ismeri, amikor még a Könyves igazgatója irányította a kócerájt.
A Könyves idősebb múltra tekinthet vissza, átélt egypár történelmi kort és jó pár neves ember lépett ki-be kapuján. (maga Babits is ;) )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!