Babits vagy Könyves?

Figyelt kérdés
Iskolaválasztás előtt állok, de nem tudom, hogy a két gimnázium közül melyiket válasszam..légyszi segítsetek és érveljetek is!!

2013. jan. 2. 15:02
 1/8 anonim ***** válasza:
51%
Babits. Azért, mert én a Babitsban végeztem, így a könyvesesek halálos ellenségeim.
2013. febr. 26. 21:34
 2/8 anonim ***** válasza:
38%

Könyves. A Babitsban nyilvánosan isznak a gyerekek az iskolában és nem kapnak érte semmit! Te jó ég! A többit ne is említsem! A Könyvesben volt egypár balhé, de a Babits süllyed... Ha mázlid van, nem vesznek fel oda.

A Könyvesben nagyon jó az oktatás, a közösségi élet.

2013. ápr. 5. 22:14
 3/8 anonim ***** válasza:
Kedves második! Gondolom a saját szemeddel láttad ahogy a Babitsban alkoholt iszogattak a diákok, a tanárok meg vígan figyelték a történéseket: végtére is a Könyvesbe jársz/jártál. :D
2013. ápr. 26. 22:13
 4/8 anonim ***** válasza:
45%
KÖNYVES
2013. ápr. 27. 16:40
 5/8 anonim ***** válasza:
68%

Tévedsz kedves harmadik! ;)

Teljesen függetlenül írom válaszom, mivel szeptembertől máshova fogok járni, ami bőven túlszárnyalja ezt a két gimnáziumot.

Babitsba jár a bátyám és megbotránkozva mesélte az osztálykarácsonyon történtek. Régebben én is a Babitsba szerettem volna menni, de amíg előkészítőre jártam sok mindent megismertem az ottani életről. És, hát...

A Könyves. Régen, miután leírta magát a Babits előttem, a Könyves volt a célponton. Volt egypár balhé, de nagyon megfogott, hogy, amint feltettem egy kérdés "milyen a Könyves?" címmel, azonnal záporoztak rá a közvetlen, kedves válaszok. Az oktatást ne is említsem, mivel előbbre jár a Babitsnál jóval. :)

Persze, nem tagadom: voltak a Babitsnak jó évei. De azokat is csak annak az igazgatónak köszönheti, aki a Könyvesből jött át fizetésemelés reményében.

Igen, még zengnek ódák a Babitsról, mert mindenki a régit ismeri, amikor még a Könyves igazgatója irányította a kócerájt.

A Könyves idősebb múltra tekinthet vissza, átélt egypár történelmi kort és jó pár neves ember lépett ki-be kapuján. (maga Babits is ;) )

2013. máj. 5. 09:03
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
bármelyik kèt iskolàra ráfoghatjuk h drogoznak, isznak cigiznek.. mert a kamaszok ezt csinàlják, minnèl több a stressz annál gyakrabban.. ès a könyvesrõl is van rengeteg pletyka ami nem túlságosan fènyes szóval annyira ne hallgassunk az elõbbi megjegyzèsekre.. mindkèt suli erõs, lustáknak nem ajànlott.. a könyves nehezebb, de a közösség egyáltalán nem jobb (: könyvesben tanulhatsz nèmetet ès angolt, a babitsban japánt angolt franciát spanyolt nèmetet ès oroszt is. a könyvesnek csillagvizsgálója van amit egyszer megmutatnak a babitsnak uszodája ahova rendszeresen járnak a diàkok. igaziból mindakèt helyen èrezheted magad nagyon jól illetve kevèsbè ès tanulni is megtanulsz.. mindkettõbe jártam (: és mindkettõ szuper :D de h ha ezekbe a sulikba jársz ès jól tanulsz, akkor egyetemekre fõsulikra tuti felvesznek, szal hajrá^^ ès az eredmènyt kèrlek mond el :DD
2013. okt. 1. 21:47
 7/8 anonim válasza:
Nem értem az utolsó választ, a könyvesben nem csak angolt és németet lehet tanulni, hanem még olaszt franciát és oroszt is.
2015. aug. 9. 20:22
 8/8 Sportwithstyle válasza:
Nem is igaz, nem iszunk nyilvánosan!! Elvonulunk a szekrényekhez, amikor nincs ott senki. Különben is, milyen suli az, ahol nem isznak? Ne menj a Könyvesbe, már most uncsi... #Babitch4life
2017. okt. 25. 22:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!