Milyen szakon kell végezni ahhoz, hogy sokat utazzak?
Figyelt kérdés
Nem a pilótára és a kamionsofőrre gondolok. Én kultúrákat és embereket akarok megismerni, esetleg egy adott országban élni egy ideig. Bármilyen szak lehet. Bármilyen segítség jól jön.
Olvastam Cseke Eszterről és S. Takács Andrásról ők filmesek és ők is sokat utaznak és ott is laknak, mivel anyagot gyűjtenek. DE szerintem ez mázli kérdése, mivel nem mindenkinek sikerül.
2012. dec. 30. 14:57
1/1 anonim válasza:
így van, mázli kell hozzá, jó kapcsolati rendszer és persze segít, ah van mögötted pénz/szponzorok.
De pl. BTK-n szoktak lenni különböző népekkel foglalkozó szakok, meg ahogy írtad, riporterként is lehet.
De hangsúlyozom, nagy-nagy szerencse kell hozzá, de sok sikert! ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!