Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Milyen lehetőségem van, van-e...

Milyen lehetőségem van, van-e még egyáltalán?

Figyelt kérdés

23 éves vagyok, csúszások, halasztások, illetve több dolog miatt jövőre fogok végezni ha minden igaz közgazdasági egyetemen. Azonban egyrészt nem nagyon tetszik a dolog - tudom későn jöttem rá - másrészt nem nagyon tudom mennyire lehet elhelyezkedni ezzel. Van rá esély hogy ennyi idősen úja kezdjek valami értelmes szakot, úgy hogy ne fizetősre menjek? Vagy ha már ennyit megcsináltam ebből akkor mindenképpen csak fizetősre tudok bekerülni?

Illetve mi lenne az a szak ami érdekesebbnek tűnik és van rá esély hogy normális munkahelyhez juthassak az elvégzése után? (orvosi, mérnöki terület nagyon nem menne, viszont elég intelligensnek tartom magam, ami érdekel az könnyen megragad, csak egyszerűen nem találtam meg még ennyi idősen se, hogy mit akarok, sajnos most csak tengek-lengek a semmiben, de ez nagyon nem jó igy)

2012. dec. 28. 22:37
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!