A PE-n vagy a BME-n magasabb az oktatás szinvonala vegyészmérnöki szakon?
Figyelt kérdés
Ha már fizetni kell érte akkor legalább legyen szinvonalas.....2012. dec. 17. 19:33
2/10 anonim válasza:
Osztom az első v álaszoló véleményét.
3/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ!
Valaki kifejtené miért? Mert Bp-en helyezkedik el az oktatás helyszine?
2012. dec. 18. 01:19
4/10 anonim válasza:
Mert a BME-n tanító tanároknak van a legnagyobb presztízsük (publikációk, nemzetközi ismertség alapján), ezáltal az oktatás színvonala is magas.
5/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ!
2012. dec. 18. 17:09
6/10 anonim válasza:
Szerintem kb. ugyanolyan. Nem a presztízs vagy a publikáció alapján lesz valaki jó tanár. Számos olyat ismerek,aki nem publikált semmit, mégis lepipálja azt, aki már ilyen-olyan címekkel rendelkezik. Ezért becsapósak az egyetemi rangsorok is.
7/10 anonim válasza:
A hétköznapi munkában semmi különbséget nem érzek a BME-n és Veszprémben végzett kollégák között. Talán a Veszprémben végzettek nem tudják annyira a kémiát, viszont a mérnöki tárgyakban (művelettan, folyamatirányítás)talán egy leheletnyit erősebbek. A BME esetleg annyival jobb, hogy a legjobbak mennek oda, Veszprémbe inkább a maradék. A BME jobb alapanyagból dolgozik, ez nem a veszprémi oktatás hibája.
8/10 A kérdező kommentje:
Utolsó!
Korrekt válasz volt. Köszönöm.
2013. jan. 4. 23:13
9/10 anonim válasza:
Igen. Aki a BME-re megy az álatalában sokkal jobb, a PE-re meg csak a hülyék mennek. Mióta a BME-re járok azóta tudom, hogy a Föld is a BME körül forog és a Nap is a BME körül kering. Nem is értem hogy nevezhetnek más iskolát is egyetemnek a BME-n kivül.
10/10 anonim válasza:
Kicsit túlzásnak érzem a csak "hülyék" járnak ide, csak azért magasabb a BME-en a ponthatár mert Budapesten van. Máskülönben meg tudtommal csak a veszprémi egyetem ad olyan vegyészmérnök diplomát ami külföldön is elfogadott. Én ide járok és teljesen megvagyok elégedve, nagyon korrekt a képzés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!