Hogyan tanuljak így tovább? Milyen esélyeim vannak? (művészeti)
Szia!
Én idén érettségiztem, rajz tagozatra jártam. Saját tapasztalom nincs, mivel én teljesen más irányban tanulok tovább, de sok osztálytársam ment (volna) ilyen irányban tovább. Túl sok biztató dolgot nem tudok mondani, nekünk 9-11. osztályig átlagban heti 10-12 rajzóránk volt, mégis nagyon sok osztálytársamat elutasították a felvételin, pedig nemcsak ügyesek, de tehetségesek is voltak (a kettő ugye nem ugyanaz). (15-ből talán 2-t nem utasítottak el első körben).
Nem tudom, talán beszélj egy művészetis rajztanárral, kérd ki a véleményét a rajzaiddal kapcsolatban. Nem akarlak elkeseríteni, de ha nincs tehetséged, akkor még ha nagyon jól is rajzolsz, akkor is szinte teljesen esélytelen a dolog.
Hova valósi vagy? Mert ha szegedi, akkor esetleg meg tudom adni a volt tanárom elérhetőségét, szerintem szívesen segítene, ha tényleg tehetséges vagy.
Ha nem szegedi vagy, akkor sajnálom, nincs ötletem. :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!