2/9 anonim válasza:
Művészet, magyar, esetleg töri. Mi lenne majd a cél vele?
3/9 A kérdező kommentje:
Elnézést, elírtam az lenne hogy vegyek.
Hát grafikai desingner,grafikusi pályák:))
2012. dec. 15. 22:50
4/9 anonim válasza:
ahogy tudom a művészetis szakokon alkalmassági és gyakorlati vizsga és ott fogod kapni a felvételi pontszámod (400 pontot). ehhez jön hozzá az esetleges pluszpontok.
sztem emeltezz rajzból és gyúrj rá a nyelvvizsgára (ha még nincs). feleslegesen ne nehezítsd meg a saját dolod.
5/9 A kérdező kommentje:
Tudok róluk:) csak azért kérdezem hogy mi jöhet jól mert az emelt rajz az fejleszti a rajztudásom ami eléggé kelleni fog.:) de más esetleg?
2012. dec. 16. 08:12
6/9 anonim válasza:
Ha megvan az 5. tárgyad akkor érdemes vmelyik kötelező érettségi tárgyból fakultálni, ami esetleg nem megy annyira, vagy szereted és épp ezért akarnál belőle maximumot teljesíteni. Esetleg egy nyelvből is lehetne, az jól jön érettséginél is, nyelvvizsgánál is :)
7/9 anonim válasza:
" érettségi tárgyból fakultálni, ami esetleg nem megy annyira"
azért arra figyelj, hogy a fakultáció nem korrepetálás:D éppen ellenkezőleg. ha most nem megy, akkor fakultáción még annyira se fog menni.
8/9 anonim válasza:
Nem korrepetálás, de jó esetben átveszik a korábbi évek anyagait, különben semmi értelme nem lenne :) legalábbis nálunk így volt (3 fakton voltam).
9/9 anonim válasza:
átveszik, de az kb 2 hónap. utána csak emelt szinten tanulják. és ez akkor para ha még jegyet is kap fakultáción. (pl. matekból az egyenletekből simán lehet ötöst írni, de fakton az integrálásból....). és ez csak húzza lefele az átlagot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!