Minor szakot fel lehet venni első félévben is?
Figyelt kérdés
Mert a legtöbb helyen azt írják hogy késbb kell, de a mintatantervben már az 1. félévhez is van beírva igaz nem sok, de egy tantárgy. Akkor most mi van?2009. aug. 21. 21:44
1/2 anonim válasza:
2. évtől lehet felvenni... legalább is én így tudom, meg nekem akkor kellett
2/2 anonim válasza:
Szia! A sulid honlapján kell nézni a mintatantervet. Ha az azt írja, hogy el kell végezni X alapozótárgyat a minorba való belépéshez, akkor azt fel kell venni, ha az 1.félévre írja, akkor az 1. félévben.
Én ELTE-BTK-s gólya vagyok, és angol minort szeretnék. Ehhez fel kell most vennem 3 - a BTK honlapján megadott - tárgyat, és a 2. félévben szintén 3-at. Ezek átlaga alapján vesznek majd fel 60 embert angol minorra, úgyhogy mindenképp fel kell venni, ha azt írja a tanterv.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!