Lehetséges e érettségizni úgy, hogy nem jár valaki iskolába a nyolcadik után, és csak az érettségi tantárgyakból -iskolába járás nélkül- felkészül önállóan, és osztályozót tesz?
szerintem kizárt. minimális óraszámnak meg kell lenni.
olyat tudok ajánlani, ahol első három évben csak 2 hetente 1x kell bemenni konzultációra, negyedik évben pedig heti egyszer.
Jellemző: távoktatás nincsen (fogyjon az ezer féle, szinte azonos -elavult- tartalmú könyv a szerzők örömére...
Pár év, és egy kis csippel megoldható lesz a felnőtt oktatásban is sok fölösleges anyagrészre elbaltázandó idő.
Inkább végezném így, de...nincs ennyi fölösleges időm, mert néhány tantárgy java része a gyakorlatban értéktelen, míg a gyakorlati oldal hiányzik a tananyagból... Ötven fölött már drágább az elfecsérelt idő...
Mindenkinek köszönöm a választ!
én így jártam a sulit, ahogy fentebb írtam, nincsenek tankönyveim, mindent a netről szedek, és úgy tanulom, ahogy akarom. a konzultációk csak tájékoztató jellegűek.
másik opció: ez már esti, heti 3 alkalom, és 2 év alatt végzik el a 4 évet. dgyg.hu
Nyilván, fiatalon lógásnak is jó a pár év...
Idősebb korban, család mellett már más...
A sok fölösleges, elavult, használhatatlan anyagra gondoltam: fölösleges bebifláztatni...
Negyven évvel ebben is hátrányban kullogunk: nem életszagú a gimis anyag, főképp azoknak, akik nem akarnak tovább tanulni.
Megoldom, úgy tűnik.
Mert szerencsére itt is léteznek kiskapuk. Ezúttal jó irányúak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!