Milyen fősulira menjek? Melyik szakmák lesznek kb.5 évvel később felkapottak?
"Nekem mindegy, hiszen egyaránt utálom az összes tantárgyamat"
Ebben az esetben nem vagyok biztos benn, hogy neked célszerű lenne felsőoktatásba menned.
Egyre kevesebb hely van, ráadásul a reálokat kizártad, így elég valószínű, hogy fizetősre mennél. Kérdés, hogy megéri-e neked kifizetni azt a sok pénzt egy olyanra, amit csak úgy csinálgatsz, csúszol vele 3 évet és még rossz szakember is leszel belőle. Ahogy érzed.
Legyél műkörmös, fodrász, autószerelő stb. Ezek mindig kellenek.
Ha ennyire utálod a tanulást, felesleges a felsőoktatásban tanulnod.
Miért akarsz te fősulira menni?
Menned kellett volna már most szakmára. Én a helyedben jövőre el is kezdeném valamelyiket.
De nem érted, hogyha utálsz mindent, akkor nem fogod tudni elvégezni? Maximum egy csomó csúszással.
Illetve ha mégis képes vagy beseggelni a tananyagot, akkor is csak arra az időre, míg levizsgázol, aztán el is felejted, mert nem érdekel?
1 tantárgyat mondj, amit szívesen tanulnál és máris nem kell azt írni, hogy ne menj egyetemre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!