Mit tanuljak? Tanuljak egyáltalán?
Figyelt kérdés
Kis városban élő, egy szakmával rendelkező 40 éves férfi vagyok, és munkanélküli lettem.
Érettségi nélkül, mit érdemes tanulni? Aminek van is értelme, és esetleg el is tudok vele helyezkedni.
Van valakinek hasonló tapasztalata? Muszáj valamit tennem a jövőm érdekében.
Van pár ami tetszik, de mind érettségihez kötött.
2009. aug. 19. 22:28
1/3 anonim válasza:
Hát én mindig azt mondom, hogy tehetségesnek kell lenni és mindig lesz munkád :) Tehetsége meg mindenkinek van, legfeljebb önismerete nincs. Talán te is ilyen cipőben jársz :(
2/3 anonim válasza:
Mennyi éved van meg? Mert ha kevés érettségizz le, akkor tényleg lesz lehetőséged rengeteg szakmát tanulni. Attól meg ne félj, ha megbuksz, mert ahhoz már tehetség kell:)
3/3 anonim válasza:
Vannak ilyen gyorstalpaló érettségik,amikor 4 év helyett 2 év alatt letudod az egész gimis anyagot.Megéri,mert akkor tudsz olyan szakmákat tanulni,amik tetszenének. Addig meg nincs más,mint a fizikai munkák,meg kell élni vmiből addig is.Tanulni mindig megéri!! Még előtted a fél élet,nem mindegy,milyem munkakörben öregszel majd meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!