Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » 0. osztályról kérdeznék,...

0. osztályról kérdeznék, kinek-mi a tapasztalata? Érdemes volt, és nagyon nehéz, vagy azért kibírható? Mellette még milyen órák vannak? Ha lehet, kérnék iskola megjelölést is!

Figyelt kérdés
2009. aug. 18. 13:37
 1/6 anonim válasza:
100%
Nos, az én nem személyes (barátaimról van szó) tapasztalataim szerint egyetlen hátránya van a 0. osztálynak, az pedig a nyilvánvaló plusz egy év. Ezt leszámítva csupa jó dolgot lehetne mondani róla. A nehézség nem téma, ezzel senkinek sem volt problémája. Ők Sopronban jártak 0.ba.
2009. aug. 18. 13:52
 2/6 anonim válasza:
100%

Szia,én most végeztem el a 0.-ot angol nyelvi előkészitő szerintem naon megéri rengeteget bövült az angol tudásom,

Am sztem egyátalán nem nehéz csak nekünk egy héten 15 angol oránk volt:DAmibe egy kicsit bele lehet uni

Nekünk oan oráink voltak mellette h :

1 héten:-2 ora matek

-1óra viselkedés kultura

1 óra vállalkozás ismeret

3 óra tesi

2 óra kommunikácio

Az volt a jo h nálunk 0-ba nem lehet megbukni:D

Mondjuk emiatt egycsomoan félvállról vették az egészet:D

Sztem nagyon jo én naon szerettem.Csak nehéz lesz 1 év kihagyás után visszaugrani a többi tantárgyba....ugy értem sokat felejtettem:S

Remélem segítettem Üdv:D

2009. aug. 18. 13:56
 3/6 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat, gyorsak voltatok.

Most leszek 8.-os és sajna nem tudom pontosan mit csináljak.

2009. aug. 18. 13:59
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Nekünk 7. helyett volt 0. és nekünk angol volt heti 10 órában lebontva projectre(filmet néztünk angolul) communicationra, course-ra, grammarre és readingre, mellette heti 5 héber, amiből kettő volt kommunikáció 3 pedig nyelvtan, továbbá még heti 5 infónk volt. Mellette heti két magyar, heti két matek, ofő, két tesi.. másra nem is emlékszem. Tény, hogy fejlődtem angolból rendesen és héberből is, de nekem annyit nem segített, hogy megérne ez a plusz egy év, mert 17 éves létemre még mindig nem nyelvvizsgáztam le (hozzátartozik mondjuk, hogy egy éve már nem tanulok angolul), pedig nem vagyok hülye :)
2009. aug. 18. 14:00
 5/6 anonim ***** válasza:
87%
Az a hátránya ha elvégzed a 0 adikod és megbuksz a következő év 9 edikében akkor újra járod a 9 et és így olyan mintha 2 őt buktál volna mert akivel együtt kezded a középiskolát már 11 ikes.Én ezért nem választanám.
2009. aug. 18. 14:26
 6/6 anonim ***** válasza:

Én nem jártam előkészítőre, csak különböző sulikból sok mindent hallottam róla. Nyilván sok iskola van és mindenhol más ez az év/tanárok. Azok alapján, amit hallottam, írok mellette és ellene is.

Egy évig takaréklángon tanulnak az emberkék, utána meg visszazuhanás a normális tanulásba. Ha nem jók a tanárok, akkor az egész nem ér semmit. A veled egykorúaknál egy évvel később kezdhetsz el dolgozni.

Viszont nagy nyelvtudásra tehetsz szert, és emelett tanulsz olyat is, amit a sima, 4 évfolyamos képzéseknél nem szoktak nagyon erőltetni, pl. informatika, viselkedéskultúra, stb. (Mindenhol más.)

Summa summarum: Megfelelő sulinál nagy előny az előkészítő év. :)

2009. aug. 18. 15:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!