Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Tudtok megoldást arra, hogy...

Diósi Attila kérdése:

Tudtok megoldást arra, hogy hogyan tehetnék le okj-s vizsgát érettségi nélkül?

Figyelt kérdés

2012. nov. 27. 16:02
 1/9 anonim ***** válasza:

Elvileg vannak olyan képzések, ahol nem kötelező az érettségi, bár ma már a legtöbbhez kell.

Ha feltétel az érettségi, akkor nem tudsz mit tenni, le kell érettségizned (egy kettest csak össze tudsz hozni mindenből)

2012. nov. 27. 16:10
 2/9 anonim ***** válasza:

Tehát ha találsz olyat, ahová nem kell érettségi, azt leteheted.

De ahova kell, oda nem mehetsz.

2012. nov. 27. 16:12
 3/9 A kérdező kommentje:
Én vállalnám az érettségit,ha lehetne.Olvastam az oldalon,hogy van akinek sikerült méltányossági elbírálással.De két iskolát kérdeztem,és ilyenről nem is hallottak?!
2012. nov. 27. 16:18
 4/9 anonim ***** válasza:
Hány osztályt végeztél el? Mert estin ki tudnád járni őket, csak azt hiszem, az fizetős.
2012. nov. 27. 16:36
 5/9 A kérdező kommentje:
Nyolc általánosom van,és egy szakmunkásom.Milyen sulira gondoltál?
2012. nov. 27. 17:08
 6/9 anonim ***** válasza:

Nem tudom pontosan, nézz utána!

Azt hiszem, esti iskolának hívják, hogy aki korábban abbahagyja a sulit, az itt kijárhatja. Ha jól tudom, fizetős és nem tudom hány éves. Ezután leérettségizhetsz.

Engem szerencsére nem érint, így nem tudok róla sokat, úgyhogy nézz utána!

2012. nov. 27. 17:11
 7/9 A kérdező kommentje:
ok,ezt értem.De nekem most kellene okj-s tanfolyamra mennem,de nincs érettségi.Kiskaput keresek,hátha létezik.
2012. nov. 27. 17:25
 8/9 anonim ***** válasza:

Szerintem nem, bár nem értek hozzá.

De mint mondottam, léteznek érettségi nélkül is elvégezhető OKJ-s tanfolyamok. Pontosabban pár éve még voltak, de hogy azokhoz most se kell-e, nem tudom biztosan.

Mindenesetre sok sikert kívánok!

2012. nov. 27. 17:31
 9/9 A kérdező kommentje:
Köszi szépen!:-))
2012. nov. 27. 17:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!