Van olyan OKJ, amit érdemes elvégezni? (nem ingyen)
Figyelt kérdés
Van egy webmester szakmám, de semmit sem ér. Nem is tanultuk normálisan, szóval egy vicc az egész. Azt veszem észre, hogy minden hülyeségért OKJ papírt kérnek még arra is, amit betanítás után könnyen lehetne csinálni. Azt is látom, mintha nem lenne olyan OKJ-s szakma amire kifejezetten igény lenne. Mondjátok, hogy tévedek!2012. nov. 27. 14:12
1/3 anonim válasza:
Szia, szerintem nem tévedsz, én is csináltam kettőt, mielőtt elkezdtem egyetemen tanulni, a minősége az ott folyó oktatásnak egy kalap sz*r, valamint az értéke is 0. Amit érdemes lehet elvégezni, az "normális" szakma azaz szakács,villanyszerelő,burkoló ilyesmik. Amik géppel foglalkoznak, vagy "menedzseraszisztens" vagy menedzser, azok annyit érnek amennyit a lap amire nyomtatták.
2/3 anonim válasza:
Egyetértek az előttem szólóval. OKJ-k közül kimondottan keresettek a vendéglátós szakmák (Cukrász, szakács, felszolgáló). Iskola -és tanárfüggő a képzés minősége. Jól képzett szakemberek a jég hátán is találnak munkát, ha kőműves, ha burkoló, akkor is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!