Lehetséges egyetem mellett OKJ-ra jelentkezni és párhuzamosan elvégezni?
Ha igen, hogy lehet?
Lehetséges ez?
Sopron és környékén milyen OKJ-s lehetőségek vannak?
nappali tagozatos vagyok.
OKJ-s szakma azért kellene mert ki akarnék menni külföldre és ott dolgozni másik suli mellett.
OKJ-t elfogadják külföldön?
Lehetséges, de a nappali képzés ütné az egyetemi óráidat, ezért levelezőre, vagy távoktatásosra jelentkezz!
Még a diplomát is honosítani kell ott, ahol egyátalán elfogadják, de alig jellemző. OKJ-ről nincs tapasztalatom.
mi az a távoktatás?
kell érte fizetni?
neee....külföldön nem fogadják el a diplomát, és OKJ-t se????
A távoktatás néhány alkalmas konzultáció. A levelező több alkalmas.
De. Pl egy magyarországi tanári diplomát Németországban nem fogadnak el, bár ez is régiónként és iskolánként változik. Az orvosi diplomát biztosan elfogadnák.
ja h OKJ-sra lehet levelezőre jelentkezni?
és ingyenes?
De, lehet, felőlem lehet mind a kettő az, de OKJ-s képzésnél sem lehet sokat hiányozni, mert kb olyan szinten megy, mint egy középiskolai hiányzás.
Amúgy meg hallottam olyat, hogy ingyenes, de élőben soha nem tapasztaltam, mert lehet, hogy nem fizettetik ki veled a tandíjat, de a vizsgadíjat, könyveket, felszereléseket igen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!