Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Kémia alapszak? (a többi lent)

Kémia alapszak? (a többi lent)

Figyelt kérdés

Most vagyok végzős gimnazista, nagyon érdekel a kémia. 9. és 10.-ben volt csak kémiám, és borzalmasan rossz tanár tanította, akkor már le is tettem az egészről. Viszont most, így pályaválasztás előtt megint felvetődött bennem az a lehetőség, hogy kémiára jelentkezzek. A problémám tehát az, hogy kémiából jelenleg kb. 0 a tudásom.

Mit gondoltok, lenne értelme így elkezdeni a szakot? Mennyire kezdik az elején az oktatást, lenne esélyem vagy kibuknék?

2012. nov. 25. 21:12
 1/1 anonim ***** válasza:
Szia! Én nem kémia szakon vagyok, de szerintem amit írni fogok, általános. Az egyetemen ugyan elvileg "előröl" átveszitek az anyagot (már ahol), de akkor is hihetetlen gyorsan, mivel úgy veszik, hogy te ezt már tanultad, tudsz mindent, csak ismételni kell... Én pl. gyógytornász szakos vagyok, és gimiben még biosz fakultációs is voltam, de még így is elég nehéz. 2 javaslatom van: vagy nagyon gyorsan keress egy jó magántanárt, és készülj fel nála, vagy keress másik szakot...:( Ennyi tudással hamar kibuknál, az meg nem éri meg.
2012. nov. 28. 18:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!