Kinek ingyenes az első diploma?
Figyelt kérdés
Már mindenhol kutattam, és egyre inkább kezdek összezavarodni. 23 éves leszek hamarosan, és szeretnék tovább tanulni, de sajnos nem tudnék kifizetni egy főiskolát/ egyetemet, a diákhitellel pedig nem merek próbálkozni. Kérem aki tud valami infót a mostani jogszabályokról és ezzel a témával kapcsolatosan bármit,legyen szíves segíteni! Köszönöm!2012. nov. 25. 19:03
1/3 anonim válasza:
Annak ingyenes akit a felvételi pontszáma alapján felvesznek államilag támogatott képzésre. Valamint ha 12 féléven belül nem teszi le a diplomát (kivéve orvosi, ott 14 félév) vagy nem szerez megfelelő számú kreditet (30/2 félév) akkor átsorolják fizetősre.
2/3 anonim válasza:
Illetve aki még nem szerzett diplomát állami finanszírozásban.
3/3 anonim válasza:
Szia.
Attila vagyok.37 éves
Én még nem vettem részt ingyenes államilag finanszirozott képzésen.Szóval nekem még nincs diplomám de tervezem a jövöben hogy szeretnék továbbtanulni.Én a második szakma elvégzése után érettségiztem 2001-ben.Mit gondolsz én is jogosult vagyok az ingyenes államilag finanszirozott képzésekre?Azt nem tudom hogy egy adott szakra elegendő pontszámmal rendelkezek-e mert azt nem tudom hogyan kell kiszámolni az érettségi bizonyitványom osztályzatai alapján.Vagy egyáltalán nekem kell felvételizni 37 évesen nappali esti v levelező tagozatra?Vagy csak elegendőek a bizonyitványomban lévő jegyekből kiszámolt pontszám?
Vagy ez hogyan működik?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!