Ti melyik alapszako (ka) t ajánlanátok? Mit lenne ajánlatos tanulni?
Értelemszerűen az egyetemi diploma magasabb képzettséget jelent.
Persze az hogy mihez értesz és mit jó tanulni az nem feltétlenül összeférhető, mondanám a vegyészmérnököt csak nem tudom hogy állsz a kémiához.
1)egyetemi és főiskolai diploma között semmi különbség nincs a bologna-rendszer óta
2)azt se írtad le h miből vagy jó miből nem, mi érdekel mi nem, akkor milyen ajánlatokat vársz? :D
"1)egyetemi és főiskolai diploma között semmi különbség nincs a bologna-rendszer óta "
Annyiban kijavítanám, hogy a főiskolai diplomának a Bsc felel meg, míg egyetemi végzettséget az Msc és az osztatlan képzések adnak. Utóbbiakat értelemszerűen csak egyetemeken lehet elvégezni.
Bsc alapképzés
Msc mesterképzés
osztatlan kézpés az más téma
...
Az hogy mi érdekel engem, miben vagyok jó nem függ össze azzal, hogy mi az amit ajánlatos lenne tanulni a mai világban, amivel lehetne kezdeni valamit. A kérdésem az utóbbit célozta meg.
Ami engem érdekel és amiben jó vagyok.. Hát az emberekkel való foglalkozás, de nem úgy mint egy szociális gondozó vagy ápoló, hanem inkább a pszichiáter/pszichológus, esetleg jog. Ami pedig a leginkább érdekel az a grafológus, de az csak okj-s szakmaként tanulható.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!