Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Cukrász, fényképész, Fitoterap...

Cukrász, fényképész, Fitoterapeuta, vagy logisztika?

Figyelt kérdés

Olyanok segítségét kérem, akik valamelyiket elvégezték, és/vagy ebben a szakmában dolgoznak. Tudom nagyon távol állnak egymástól ezek a szakmák, de engem mind a 4 érdekel valamilyen módon.

Cukrász, mert imádok (és tudok:)) mindenfélét sütni/főzni, új recepteket kitalálni...

Fényképész, mert régi álmom, hogy modelleket fotózzak, stúdióban dolgozzak. A labor része is érdekel, de nem tudom lenne-e hozzá tehetségem.

Fitoterapeuta, mert hiszek a gyógynövények erejében, érdekel az aromaterápia, a Bach-virágterápia, és mindenféle természetes sók, kövek... Ugyanakkor ez "csak" egy része a természetgyógyászatnak, a többi nem érdekel.

Logisztika, elvileg piacképes szakma.

Ti mit választanátok, milyen tapasztaltaitok vannak?

2012. nov. 21. 22:15
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!