Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Fizikával és infoval merre...

Fizikával és infoval merre tudnék elindulni?

Figyelt kérdés
Mindegyikből 5ös vagyok csak egy konkrét szakmára gondolok, akármit mondhattok, osztályfőnököm is mondta hogy simán kinéz nekem egy műegyetem, csak tippeket szeretnék hogy mit lehet kezdeni ezzel a két tárggyal.

2012. nov. 21. 16:18
 1/7 anonim válasza:
Semmi ötleted sincs?
2012. nov. 21. 16:19
 2/7 A kérdező kommentje:
Több is lenne, de nem tudom melyik lenne inkább megfelelő, aztán még matekot is lehet nézni egyébként, abból is jó vagyok, de inkább olyat szeretnék amiben nagyobb szerepe van az info-nak mert abban érzem igazán otthon magam.
2012. nov. 21. 16:23
 3/7 anonim ***** válasza:
programozás, szoftverfejlesztés?
2012. nov. 21. 16:24
 4/7 A kérdező kommentje:
Jó ötletek, de valami olyanra gondoltam amiben szerepe van a fizikának is, mert azért az is érdekel :)
2012. nov. 21. 16:27
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Legyél mérnök-fizikus, és úgyis programozóként kapsz majd munkát :)
2012. nov. 21. 19:04
 6/7 A kérdező kommentje:
Akkor inkább az info felé induljak el és legyek programozó? :D
2012. nov. 23. 15:27
 7/7 anonim válasza:

legyél informatikus-fizikus (lehet hogy nem ez a tisztességes neve, de valalmi hasonló szakosodási lehetőség van fizika bsc-n)

amúgy ha simán fizikus leszel, akkor ott is van olyan irány, ahol amikor modellezel, akkor programozhatsz éjjel-nappal és ha tényleg értessz a programozás és a fizika részéhez is a dolgoknak, akkor elhelyezkedni is el fogsz tudni vele

2012. dec. 30. 21:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!