Erre szerintetek van bármilyen mód?
A helyzet az, hogy az elmúlt 2 évben egy OKJ-s képzésre jártam. Első félévben nem sikerült egy tárgyam, amit a harmadikban újra próbáltam, szintén sikertelenül.
Ekkor az volt, hogy el kell hagynom az iskolát, mivel ugyanazt a tárgyat csak 2 félévben lehet felvenni. Miután eltanácsoltak, írtak egy levelet, hogy ha kérvényt írok, visszavesznek... Diákmunka miatt visszamentem, de azzal a tudattal, hogy szeptembertől úgyis másik képzésre fogok járni, plusz mivel rengeteget dolgoztam, nem vizsgáztam le év végén. Tudom, tanulhattam volna, és meglenne a papírom, de nem igazán érdekelt a szakma, és ha sikerült volna, akkor nem tudtam volna fizetni a mostaniért (mert ugye csak egy képzést támogatnak).
Most kézhez kaptam egy nagyobb összeget, ezért arra gondoltam, hogy megpróbálom "helyrehozni" az előző féléves hibámat, hogy ne pazaroljak csak úgy el 2 évet az életemből.
Szerintetek van arra bármilyen mód, hogy levelezőn vagy valahogyan bepótolhassam a tárgyakat és megpróbálhassak levizsgázni? Esetleg másik iskolában próbálkozni úgy, hogy az eredeti suliban tanultakat elfogadják?
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!