Ha nem egyből a BME-n kezdek attól még meg tudom csinálni az emelt szintű diplomát?
Figyelt kérdés
Úgy hallottam hogy a BME-n van lehetőség emelt szintű oklevelet szerezni a diplomához. Ennek a feltételeit akkor is tudom teljesíteni ha csak a másod évemtől folytatok ott tanulmányokat ? Fel tudom majd venni a megfelelő tárgyakat vagy akkor már késő?2012. nov. 17. 23:27
1/1 anonim válasza:
Valószínűleg megoldható, de ennek az a feltétele, hogy egy erősebb képzésről gyere, ami nincs Mo-n. Ez azért van, mert a Műegyetem alapból rohadt nehéz, nem hogy még emelt szinten. Én a Corvinusra járok, nálunk is van emelt szintű oklevél, egy év alatt behozhatatlan mennyiséggel többet tanulnak, nem lehet csatlakozni később. Bár ha zseni vagy és tudod bizonyítani, akkor kérvénnyel megengedik szerintem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!