Megjelölhetem felvételinél így az iskolákat?
Figyelt kérdés
1. Szakközép
2. Gimnázium
3. Szakközép
Azért raktam előre a szakközepet és utána a gimit mert, ha 4,0 feletti az átlag 5,6,7. év végén és 8. félévkor és elsőnek megjelölöd a gimit akkor nem kell központi felvételit írnod.
Ha a szakközepet jelölöd meg elsőnek akkor 3,5 feletti átlag 5,6,7. év végén és 8. félévkor kell és nem kell felvételit írnod.
Nekem 4,5 az átlagom, így szakközépbe is gimibe is elvileg felvennének. Hülyeség ilyen sorrendben megjelölni?
2012. nov. 17. 14:34
1/3 Andizsuzsi válasza:
Ez az információd honnan származik?
2/3 anonim válasza:
Ilyen hülyeség nincs, úristen XDDDDDDDDD
3/3 anonim válasza:
Én ilyen "szabályról" nem tudok. Valószínűleg nincs is. Megjelölheted ilyen sorrendben, de az általad kiválasztott suli kér központit, akkor azt meg kell írnod, akármilyen is az átlagod.:))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!