Ha én erdélyi vagyok bekerülhetek magyarorsyági egyetemre, ha igen akor hogy?
Természetesen bekerülhetsz. Ne tudom konkrétan mi a módja, milyen hivatalos elintéznivaló van, de sokan jönnek a felvidékről és Erdélyből is. Délvidékiek inkább Szegedre mennek. Én Debrecent ajánlom mert ott nem olyan lestrapáltak az emberek mint Pesten de persze pesti egyetemek is jók.
Esetleg erdélyi fórumokon érdemes érdeklődni egyetemistáktól akik Mo-n tanulnak, hogy mi volt a módja, ha itt esetleg nem válaszolnak
Először is nem Magyarországi hanem magyarországi. Kettő nem akor hanem akkor.
Egyébként miért ne. Iszonyat sok ember van aki Mo.-n tanul egyetemen és valamelyik elcsatolt részen nőtt fel.
A www.felvi.hu honlapon tudsz tájékozódni róla
Az ide másolt link pontosan erről ad felvilágosítást.
Valami még amit szeretnék leírni. Kedves válaszoló, ha nem tudod a kérdésre a választ, vagy legalább azt a könyv vagy honlap címet amivel segíthetsz akkor minek válaszolsz? Azért hogy az elütésekbe vagy a helyesírásba beleköthess, mert az olyan jó érzés másokat helyesbíteni. A másik az hogy "kérdezz meg ismerősöket" nos talán ha lenne ilyen ismerőse a kérdezőnek már megtette volna és nem idegenektől érdeklődne. Erre nem gondolsz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!