Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » A politológia mennyire nehéz...

A politológia mennyire nehéz szak az egyetemeken?

Figyelt kérdés
Nem nagyon tudom, hogy merre mehetnék a gimnázium után. Vidéken egy elég jó gimnáziumba járok egy megyeszékhelyen, most nagyon ráfeküdtem a tanulásra, informatika és angol fakton vagyok, és 11.-be járok. Mennyire nehéz bent maradni?
2012. nov. 11. 21:38
 1/4 anonim ***** válasza:
Nem tartozik a legnehezebb szakok közé, de ha jól megy az informatika, szerintem inkább megérné valami ehhez kapcsolódót tanulnod (programtervező informatikus, vagy mérnök informatikus pl), akkor talán kisebb eséllyel halnál éhen.
2012. nov. 11. 21:42
 2/4 A kérdező kommentje:
Illetve mit kellene ehhez? Melyik tantárgyak?
2012. nov. 11. 21:43
 3/4 A kérdező kommentje:
Csak az a baj, hogy egyetemen az infó mellé matek is kellene, az meg nem a legjobb.
2012. nov. 11. 22:12
 4/4 anonim válasza:
proginfóhoz erős matek tudás kell, felsőfokú érettségivel még talán érteni is fogod, hogy mit tanultok...
2012. nov. 11. 23:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!